Klinikken

Kiropraktor Ole Carøe (D.C.)

Uddannet på Palmer College Of Chiropractic i Davenport, Iowa, USA 1978.

Åbner Carøe Kiropraktik I Holte Midtpunkt 1979

 

Ole Carøe har gennem mere end 39 år som kiropraktor gennemført flere end 200 efteruddannelses kurser i ind- og udland, bl.a. omhandlende behandling af sportsskader, hovedpiner og spædbørn, samt laserterapi og behandling af vore senior borgere med f.eks. slidgigt.

 

Ole Carøe har været kiropraktor for mange forskellige sportsudøvere bl.a. et af Danmarks bedste håndbold hold, håndboldlandsholdet og Rungsted Golf Klubs Damehold. Top herre- og damegolfere, dansere, fodboldspillere, badminton og tennisspillere har også været omkring Carøe Kiropraktik.

 

Tidligere formand for kiropraktorerne i Københavns Amt og har siddet i samarbejds-udvalget med amtet, indtil dette overgik til regionerne. Har været aktiv i Dansk Kiropraktor Forening og været medstifter af Idrætsudvalget i DKF.

 

Massør Carsten Olsen

Carsten Olsen er uddannet massør i 1994. Han har siden da arbejdet både deltid og fuldtid som massør. Carsten har bl.a. arbejdet som massør på flere forskellige profesionelle cykelhold. Siden 2006 har han været tilknyttet kiropraktisk klinik i Rødovre og 2011 kiropraktisk klinik i Ishøj. Carsten har derfor stor erfaring indenfor forskellige former for massage.

Sekretærer

Jannie

Anne

Lisbeth

TILMELD TIL VORES NYHEDSBREV

Vi udsender ca.3-4 gange om året et nyhedsbrev med relevant information om klinikken samt nyheder indenfor behandling, forskning og gode råd. Du kan tilmelde eller afmelde dig her:

TILMELD

Carøe Kiropraktik

Holte Midtpunkt 23. 3d

2840 Holte

Tlf. 4542 2522

E-mail: reception@olecaroe.dk

Åbningstider

Mandag:   7 - 11   samt 14 - 17

Tirsdag:    7 - 11

Onsdag:   7 - 11    samt 14 - 17

Torsdag:  7 - 11

Fredag:    7 - 11

Persondata

politik

Rapportér en utilsigtet hændelse som patient eller pårørene